Stelmark Studio

Film til virksomheder produceres

Vi tager os tid til at forstå din vision

For at vi sammen med dig kan skabe den helt rigtige videoproduktion, så er det altafgørende, at vi forstår din vision. Derfor sørger vi altid for at tage os den nødvendige tid, der skal til, for at vi forstår din vision og dine ønsker for det færdige resultat. Herefter bruger vi vores store ekspertise og erfaring, som erhvervsfotografer, til at føre din vision ud i livet i form af den helt rigtige video.

Vi skaber unikke produktioner med en høj værdi

Hos Stelmark Studio har vi blandt andet specialiseret os i at producere film til virksomheder. Vi er et kreativt produktionsselskab, der brænder for at skabe unikke produktioner, som skaber enestående høj værdi for den enkelte kunde.

Vi står til rådighed for mange forskellige virksomheder, der for eksempel har brug for professionel hjælp til at optage en reklamefilm til sociale medier eller en produkt- eller profilfilm til deres hjemmeside.

Vi står blandt andet til rådighed for virksomheder i Hjørring, Aalborg og omegn, men også i hele det øvrige Nordjylland.

Eksempler på vores videoproduktion

Som nævnt tilbyder vi flere forskellige former for produktion af film til virksomheder. Det kan for eksempel være i form af:

  • Dronefilm
  • ​Produktfilm og profilfilm til hjemmesider
  • ​Reklamefilm til YouTube, Facebook og andre sociale medier
  • Animationsfilm.

​Vi er gerne behjælpelige under hele processen lige fra den indledende konceptudvikling til den afsluttende efterproduktion.

Vores priser på produktion af film til virksomheder

Vi arbejder primært for virksomheder med produktionsbudgetter på mellem 4.000 og 15.000 kr. Vores priser aftales altid individuelt, idet de afhænger af de specifikke ønsker til produktionen samt særlige behov.

Hvis du ønsker at få beregnet en pris på din kommende videoproduktion, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan også finde en række priser ved at klikke her

​Kontakt info

Ring til os

​​42 21 13 27

​​Skriv til os

rm@stelmarkstudio.dk

​Cookies

CVR

40744185

Følg med