Stelmark Studio

Dronefotograf med certifikat

Vi sætter os grundigt ind i din vision

Ofte har vores kunder en klar vision om, hvordan resultatet skal blive. Derfor er det vigtigt for os, at vi tager os tiden til at sætte os grundigt ind i visionen og til at forstå, hvilket resultat du ønsker at ende ud med. Har du behov for det, hjælper vi dig selvfølgelig gerne på vej, og vi bruger al vores viden og erfaring til at hjælpe dig med at sikre det helt rigtige resultat ligegyldigt om det er stilbilleder eller en film til din virksomhed.

Få taget professionelle billeder i højderne

Det kan være svært altid at få taget de helt rigtige billeder uden brug af særligt udstyr, især når der er tale om billeder taget i fugleperspektiv. Hos Stelmark Studio har vi en dygtig dronefotograf ansat, der står til rådighed for dig, når du ønsker at få taget et luftfoto eller et billede i højderne.

Vores dronefotograf Roman er certificeret dronepilot, og du kan derfor altid forvente, at du får en professionel billedproduktion eller dronevideo. Vi arbejder for mange forskellige virksomheder i hele Nordjylland, hvor vi tager ud til lokationer med vores drone. Det kan for eksempel være i Aalborg, Hjørring eller et helt tredje sted.

Hvad koster en dronefotograf?

Hvor meget det koster at hyre en dronefotograf kan være meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Vores priser aftales altid individuelt med den enkelte kunde, da hver opgave er forskellig. Typisk arbejder vi dog med produktionsbudgetter, der ligger på mellem 4.000 og 15.000 kr.

Vi har udarbejdet en række priseksempler på vores services, som du kan finde her. De kan give dig en indikation af, hvor langt dit budget rækker. Uanset pris på opgaven så lægger vi altid stor vægt på at skabe en enestående høj værdi for dig som kunde.

Kontakt os for at indgå en aftale

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi, som erhvervsfotografer, kan hjælpe dig, når du søger en erfaren fotograf med drone, eller hvis du ønsker at indgå en aftale med os, så er du velkommen til at kontakte os.

​Kontakt info

Ring til os

​​42 21 13 27

​​Skriv til os

rm@stelmarkstudio.dk

​Cookies

CVR

40744185

Følg med